Engelska under v.17

Vi har pratat mycket kring ett nytt kapitel som handlar om väder och årstider!

Lägger ut lite bilder här som eleverna har beskrivit muntligt! Dessa bilder är inte från boken men bra att öva muntligt.

thumbnail_IMG_20200420_163036
What season is it? It´s spring. It´s autumn. What´s the weather like? It´s rainy. It´s cold. Can you tell something more about the picture? The girl is freezing. The alien helping her. He givs her an umbrella.
thumbnail_IMG_20200420_163049
What season is it? It is winter. What´s the weather like? It´s very foggy. Can you tell more about the picture? There´s a lot of snow. There are no leafs at the trees.
thumbnail_IMG_20200420_163100
What season is it? It is winter. What´s the weather like? It´s snowy. It´s cold. It´s icy. Can tell you tell more about the picture? The snowman looks happy. The snowman wears a hat, a scarf. He has got a carrot nose.
thumbnail_IMG_20200420_163109
What season is it? It´s autumn. I can see that because the leefs are brown. What´s the weather like? It´s very very windy. She is blowing away. Can you tell more about the picture? She looks happy. She wears a raincoat and has got an umbrella.
thumbnail_IMG_20200420_163116
What season is it? It´s summer. What´s the weather like? The sun is shining. It´s hot and sunny. Can you tell more about the picture? He looks very thirsty. He is sweating. He wears shorts and a red t-shirt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: