Engelskaläxa till v.12

Många elever fick omläxa denna gång på det vi hade till denna vecka. Många som inte läser texten utan bara gör glosorna om ens det. Vi pratar om texten i skolan innan också. När de väl har lärt sig glosorna, då kan de ge sig på texten. Lyssna några gånger, läs högt till när de lyssnar och sedan försöka återberätta vad den handlar om. Glosorna kan man inte göra dagen innan bara utan behöver nog repetera den några dagar för att det ska sitta. Så tränar man på Quizlet och klarar alla ord en gång, så fortsätt några gånger till. Allt handlar om studieteknik som eleverna behöver träna på nu. 

  1. Lyssna och läs texten som var till veckan (v.11), ni som har fått omläxa på detta.
  2. Skriv klart brevet på engelska och träna att läsa den högt så att du har läsflyt. Du kan alltid slå upp ord du inte vet hur de uttalas så att du uttalar dessa rätt. nedan har ni instruktioner på svenska vad brevet kan handla om fast eleven skriver på engelska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: